Prašné Růžové Šaty Na Ples Dlouhé 2020 Nový Off Rameno Lištování Plesové Šaty Formální Party Večerní Šaty Tyl Robe De Soirée

Prašné Růžové Šaty Na Ples Dlouhé 2020 Nový Off Rameno Lištování Plesové Šaty Formální Party Večerní Šaty Tyl Robe De Soirée

Prašné Růžové Šaty Na Ples Dlouhé 2020 Nový Off Rameno Lištování Plesové Šaty Formální Party Večerní Šaty Tyl Robe De Soirée

  • 1 697.70 Kč

    3 328.83 Kč

Vítejte Ruthshen Oficiální Obchod !

Poznámka

1, Pro splnění různých požadavků různých odběratelů, máme zboží skladem a na zakázku, Žádné speciální požadavky, prosím, kontaktujte nás!

2, položka neobsahuje žádné příslušenství, jako jsou náušnice, náhrdelník, svatební závoj a krinolína petticoat (ukázal na obrázky). Nabízení je pro šaty pouze!

3, Před objednáním, prosím, přečtěte si tento výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky. Poslat e-mail, prosím klikněte na odkaz "Položit prodejci otázku" v pravém horním rohu tohoto seznamu. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy do 24 hodin pro časový rozdíl . Pokud neobdržíte odpověď, prosím, znovu odeslat svůj e-mail znovu.

4, barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrazů, díky jiného počítače nastavení, díky za pochopení.Velikost je měřena ruce, tak tam může být drobná chyba. (Asi 1-3CM)

5, Pokud budete potřebovat vlastní velikost , prosím, kontaktujte nás , a budete potřebovat poslat tyto měření nám:

1.Poprsí =___CM/INCH

2.Pas =____CM/INCH

3.Boky= ____CM/INCH

4.Duté podlahy(ramene k podlaze bez bot)= __CM/INCH

5.Výška(od vrcholu hlavy k podlaze bez bot)= ___CM/INCH

6.Výška boty =_____CM/INCH

a poté, co jste umístili objednávku,věnujte, prosím, pozornost vaší objednávky,proto, pokud máme jakýkoliv problém,budeme vás kontaktovat s vámi.děkuji.a když umístíte objednávku,prosím, poznámku, když budete potřebovat.děkuji

Produkt Foto

us2 prsa:80 cm pas:63 cm boky:86 cm výška:160-170cm

us4 prsa:83 cm pas:66cm boky:90cm výška:160-170cm

us6 prsa:86cm pas:70cm boky:94 cm výška:160-170cm

us8 prsa:90 cm pas:73cm boky:98cm výška:160-170cm

us10 prsa:93cm pas:76cm boky:100cm výška:160-170cm

O To, Aby Čas A Poštovné

Většina objednávky budou odeslány do 3-7 pracovních dnů po potvrzení platby.

Šaty bude trvat asi 15 dnů. ale někdy, že je třeba více, a pokud jste naléhavě, můžete poznámku pro nás, můžeme pro vás za 7 dní.

normální výchozí způsob dopravy je www.brudermodely.cz Standardní Poštovné.Evropské a Americké státy, doprava obvykle trvá 7 až 35 pracovních dnů. Většina zboží bude dodáno do 3 týdnů , když tam bude zpoždění pro něco, co nemůžeme ovlivnit (např. špatné počasí). Ostatní země a regiony obvykle trvá 30-60 dní

takže pokud jste naléhavě, můžete si vybrat expresní přepravu,například DHL,je normální, že je třeba 3-10 dnů,ale některé země potřebují více dní,jako je chile,brazílie,argentina,a tak dále.

nebo můžete také zvolit Prodávajícího Způsob Dopravy ,který je třeba asi 5-10 dnů. ale některé země potřebují více dní.

Takže pokud jste naléhavé,prosím, poznámku nám, když budete potřebovat,budeme dělat vše pro to pomůže.

budeme se snažit v našich silách odeslat balík přes, způsob dopravy bez celní poplatek , ale není tam žádný způsob dopravy, bez celního poplatku pro některé země , pak možná budete muset spolupracovat s celní odbavení a zaplatit za případné celní poplatek . jsme obvykle prohlásit nízkou cenu, aby se zabránilo celní poplatek. děkuji vám za pochopení.

Zpětná vazba

Zpětná vazba je pro vás důležité, a nás, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, prosím, Po dobrou zpětnou vazbu pro nás, Budeme dělat, že pro vás, pokud jste spokojeni s našimi položek, prosím, nedávejte nám negativní zpětnou vazbu ihned, prosím, kontaktujte nás nejprve, dáme vám dobré řešení .

Štítky: šaty žena, k plesové šaty, svatební, večerní šaty dlouhé luxusní 2020, fiesta party šaty, plechové šaty, šaty st, šaty quinceanera, šaty na ples, lo večerní šaty, večer západní šaty.


  • Silueta: Plesové Šaty
  • Vlak: NIC
  • Typ Položky: Plesové Šaty
  • Délka rukávu(cm): Krátké
  • Skutečné Obrázky: Ano
  • Módní Prvek: Květinové Tisk
  • Značka: ruthshen
  • Dekorace: Ruched
  • Výstřih: Off Rameno
  • Rukáv Styl: Off Rameno
  • Číslo Modelu: 2020020604295
  • Tkanina Typ: Organza
  • Šaty Délka: Podlahy-Délka
  • Příležitosti: ples
  • Pas: Přírodní
  • Vestavěný Podprsenku: Ano

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good